REIG
REIG I VIÑAS, JOAN

(la Garriga, 1902 – 1982)

Alcalde de LA GARRIGA:24-07-1940 - 19-11-1949

Foto: arxiu d'Albert Benzekry.

El governador civil de Barcelona Antonio Federico Correa Véglison (amb uniforme blanc, al centre de la imatge), acompanyat de les autoritats locals, en la col·locació de la primera pedra de la nova rectoria de la Garriga, el 26 de setembre de 1943. Al costat del governador, amb uniforme falangista, l'alcalde Joan Reig; a l'altre costat, el jutge de pau Joan Morera; darrere del governador, també d'uniforme, el regidor Ramon Dachs, que el 1949 succeirà Joan Reig en el càrrec d'alcalde; a l'esquerra de la imatge, l'exalcalde Lluís Fortuny. (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry)

Nomenament de Joan Reig com a fill predilecte de la Garriga en reconeixement a la seva actuació com a alcalde durant més de nou anys. L’alcalde Ramon Dachs fa entrega del pergamí del nomenament en l'acte celebrat al local del Cèntric Club l'11 de desembre de 1949. (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry)

VI Festa d’Homenatge a la Vellesa a la Garriga, l’any 1952. Al centre de la imatge, l'alcalde Ramon Dachs; l'exalcalde Joan Reig és el segon per la dreta. (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental