DACHS
DACHS I DACHS, RAMON

(la Garriga, 1909 - Barcelona, 1983)

Alcalde de LA GARRIGA: 19-11-1949 - 06-05-1955

Foto: arxiu familiar.

Inauguració del camp de futbol de Can Noguera, l’any 1940; el segon per l’esquerra és l'alcalde Ramon Dachs (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry).

El governador civil de Barcelona Antonio Federico Correa Véglison (amb uniforme blanc, al centre de la imatge), acompanyat de les autoritats locals, en la col·locació de la primera pedra de la nova rectoria de la Garriga, el 26 de setembre de 1943. Al costat del governador, amb uniforme falangista, l'alcalde Joan Reig; a l'altre costat, el jutge de pau Joan Morera; darrere del governador, també d'uniforme, el regidor Ramon Dachs, que el 1949 succeirà Joan Reig en el càrrec d'alcalde; a l'esquerra de la imatge, l'exalcalde Lluís Fortuny. (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry)

Segon Homenatge a la Vellesa a la Garriga, el 25 de maig de 1947. A l’esquerra de la fotografia, el regidor Ramon Dachs (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry).

Sopar d’homenatge al mossèn Anton Fàbregas, en el menjador de la finca de Rosanes, l’any 1948. Dret al centre de la fotografia, el regidor Ramon Dachs (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry).

Nomenament de Joan Reig i Viñas com a fill predilecte de la Garriga en reconeixement a la seva actuació com a alcalde durant més de nou anys. L’alcalde Ramon Dachs fa entrega del pergamí del nomenament en l'acte celebrat al local del Cèntric Club l'11 de desembre de 1949 (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry).

VI Festa d’Homenatge a la Vellesa a la Garriga, l’any 1952. Al centre de la imatge, l'alcalde Ramon Dachs; l'exalcalde Joan Reig és el segon per la dreta (Fotografia: arxiu d'Albert Benzekry).

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental