VIURE
VIURE I NINOU, JAUME

(Cardedeu, 1931 – 2001)

Alcalde de CARDEDEU: 16-10-1974 - 19-04-1979

Foto: Solé/Arxiu Municipal de Cardedeu.

L’alcalde de Cardedeu, Jaume Viader, fa entrega d'una placa d'homenatge a l'anterior alcalde, Josep Casademunt, el dia del relleu en el càrrec, el 17 de març de 1962. Estan acompanyats pels membres d’ambdós consistoris, entre ells Jaume Viure, futur alcalde de Cardedeu. (Fotografia: L’Abans - Cardedeu, 2003)

Presa de possessió de Jaume Viure com a alcalde de Cardedeu, el 16 d’octubre de 1974. L'acompanyen l’alcalde sortint, Josep Mas, i l'alcalde de Granollers i diputat provincial Francesc Llobet, a l'esquerra de la imatge. (Fotografia: Foto Solé Cardedeu / Arxiu Municipal de Cardedeu)

Lliurament del pergamí que nomena fill adoptiu de Cardedeu a l'exalcalde Josep Mas i Jordà, el 6 d’abril de 1975, coincidint amb la inauguració del Casal de Cultura Dr. Daurella. D'esquerra a dreta: Josep Mas, l’alcalde Jaume Viure i el president de la Diputació de Barcelona Joan Antoni Samaranch. (Fotografia: Arxiu Municipal de Cardedeu)

L’alcalde de Cardedeu, Jaume Viure, i el secretari municipal, Sr. Artigues, amb el president de la Generalitat, Josep Tarradellas, durant l'acte de signatura de l'acord amb la Generalitat per a l'abastament d'aigua del riu Ter, al Palau de la Generalitat el 1978. (Fotografia: Eugenio reportero gráfico / Arxiu Municipal de Cardedeu)

Inauguració del pont de la Coma, amb l’alcalde Jaume Viure i el president de la Generalitat Jordi Pujol, entre altres, vers 1980. (Fotografia: Foto Solé Cardedeu / Arxiu Municipal de Cardedeu)

Acte de lliurament de les Creus de Terme, guardó creat per a distingir els serveis realitzats en favor de la vila de Cardedeu, el 4 de gener de 1987. D’esquerra a dreta: Joana Rosselló i el Dr. Felius; els exalcaldes Marcel·lí Bosch, Jaume Viader i Josep Casademunt; l’alcalde Ramon Comas; els exalcaldes Josep Mas i Jaume Viure; Josep Castells, Joan Martí i Pere Comas. (Fotografia: Foto Solé Cardedeu / Arxiu Municipal de Cardedeu)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental