ILLA
ILLA I ROCA, SALVADOR

(la Roca del Vallès, 1966)

Alcalde de LA ROCA DEL VALLÈS: 23-09-1995 - 05-02-1999, 03-07-1999 - 17-09-2005

Foto: PSC, campanya electoral 2003.

Romà Planas i Salvador Illa durant el transcurs d’un ple municipal a l’Ajuntament la Roca del Vallès el 1995. (Fotografia: Arxiu Municipal de la Roca del Vallès)

Ple extraordinari a l'Ajuntament de la Roca del Vallès, amb motiu de la mort de l'alcalde Romà Planas el 7 de setembre de 1995. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

Inauguració del nou servei d’autobusos que comunica els tres nuclis de la Roca del Vallès: la Roca centre, la Torreta i Santa Agnès. A la imatge, l´alcalde Salvador Illa amb responsables de l´empresa Asistencia y Servicios, S.L., la Direcció General de Ports i Transports de la Generalitat i l’Autoritat del Transport Metropolità. (Fotografia: Arxiu Municipal de la Roca)

Ple de la moció censura contra l'alcalde de la Roca, Salvador Illa, el 5 de febrer de 1999. A un extrem de la taula, a l'esquerra de la imatge, el regidor Josep Estapé, que accedí a l'alcaldia en prosperar la moció de censura. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

Inauguració de la variant de Cardedeu a Llinars, el 14 de març de 2003. D’esquerra a dreta: l’alcalde de la Roca, Salvador Illa; l’alcaldessa de Cardedeu, Cristina Viader; l’alcaldessa de Vilalba Sasserra, Catalina Mayol; el president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, i el conseller d’Obres Públiques, Felip Puig. (Fotografia: Arxiu Municipal de Cardedeu)

Acte de col·locació de la primera pedra de la depuradora d’aigües de la Roca del Vallès, el 23 d’octubre de 2003. D’esquerra a dreta: el conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, Ignasi Valls; l’alcalde de la Roca, Salvador Illa; l’alcalde de Cardedeu, Joaquim Om; l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, i la directora de l’Agència Catalana de l’Aigua, Marta Lacambra. (Fotografia: Arxiu Municipal de Cardedeu)

Investidura de Miquel Estapé com a nou alcalde de la Roca, en substitució de Salvador Illa, l’1 octubre de 2005. (Fotografia: Suplement especial del Butlletí Informatiu Municipal, núm. 2, octubre 2005)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental