PUJÓS
PUJÓS I GASSET, RAFAEL

(Cardedeu, 1930 - Santa Maria de Palautordera, 2016)

Alcalde de SANTA MARIA DE PALAUTORDERA: 30-07-1965 - 25-01-1976

Foto: arxiu familiar.

Els alcaldes de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera, Francesc Puig i Rafael Pujós (primer i segon per la dreta, respectivament), presideixen la missa a l'ermita del Remei durant la festa major de Palautordera de l'any 1969; al seu costat, el jutge de pau de Palautordera, Josep Perxachs, i l'alcalde de Sant Celoni, Joan Sibina. (Fotografia: arxiu de la família Puig)

Les autoritats locals encapçalant la comitiva després de celebrar la missa de l'Aplec del Remei durant la festa major de Palautordera de l'any 1970. Al centre de la imatge, els alcaldes de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera, Francesc Puig i Rafael Pujós (amb la vara d'alcalde), i el representant de l'Ajuntament de Sant Celoni, Abel Roche. També hi són presents, a un extrem, el cap de Falange i tinent d'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Ramon Gimferrer, al costat de mossèn Joan Martí i d'un frare franciscà, i, a l'altre costat, el regidor de Palautordera Joaquim Prat i el segon jutge de pau de Palautordera Joan Cervera. (Fotografia: arxiu de la família Puig)

Durant l'Aplec del Remei de l'any 1971, l'alcalde de Santa Maria de Palautordera va rebre els alcaldes dels pobles veïns. D'esquerra a dreta: Salvador de Sanromà (alcalde de Llinars), Sr. Arenas (representant de l'Ajuntament de Sant Celoni), Sr. Doy (alcalde d'Arenys de Mar i diputat provincial), Rafael Pujós (alcalde de Santa Maria de Palautordera) i Francesc Puig (alcalde de Sant Esteve de Palautordera). (Fotografia: arxiu de la família Puig)

Inauguració de la plaça del Dr. Fleming de Santa Maria de Palautordera, en els anys setanta. L’alcalde, Rafel Pujós, amb ulleres de sol, està a l'esquerra del capellà. (Fotografia: arxiu de Josep Ayats)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental