MAYORAL
MAYORAL I ANTIGAS, JOSEP

(Granollers, 1954)

Alcalde de GRANOLLERS: 12-02-2004 - 2023

Foto: Ajuntament de Granollers.

Celebració de la Diada, amb l'ofrena floral al monument Onze de setembre, 2004. (Fotografia: Toni Torrillas / Fons Ajuntament de Granollers - Arxiu Municipal de Granollers)

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i la consellera de Salut, Marina Geli, en l'acte de col·locació de la primera pedra del nou edifici de consultes externes de l'Hospital General de Granollers, el 2 de novembre de 2005 (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou).

Josep Mayoral, José Montilla i Antoni Castells, en l'acte de campanya per el si al referèndum de l'Estatut a Granollers, el 13 de juny de 2006. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou).

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, amb la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, en la signatura del conveni per cobrir la via del tren a Granollers, a Madrid el 15 de juny de 2006 (Fotografia: Enric Bartel / El 9 Nou).

Josep Mayoral celebra la victòria de les eleccions municipals del 27 de maig de 2007 a la seu del PSC (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

Josep Mayoral, amb la vara d'alcalde, entre Alba Barnusell, Maria Villegas i Álvaro Ferrer, en el ple de constitució de l'Ajuntament de Granollers del 15 de juny de 2019 (Fotografia: Toni Torrillas).

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental